Graniet Tafelblad

Graniet Tafelblad | Graniet, de ultieme sfeermaker

Of het u om uw eettafel, salontafel of tuintafel gaat, het tafelblad is allesbepalend voor de uitstraling van dit meubelstuk. Zorg er dan ook voor dat het juiste tafelblad kiest. Een tafelblad van graniet bijvoorbeeld. De tafelbladen op onze site, keramiektafelblad-kopen.nl, zorgen voor een hartelijke ambiance in uw woning.

Een graniet tafelblad is slechts één van de mogelijkheden die wij aanbieden. Als u echter op zoek bent naar een steen met een natuurlijke, aardse uitstraling dan is graniet een schot in de roos. Als een echte natuursteen heeft graniet een rauw uiterlijk dat perfect past bij een landelijke keuken. Maar wanneer u uw tafelblad van een gepolijste afwerking voorziet, is deze ook ideaal voor een moderne inrichting.

Kortom, graniet is erg veelzijdig en om deze reden ook een uitstekende keus voor uw tafelblad. Hieronder kunt u terecht voor nog meer informatie over deze uitzonderlijke steen. Op onze offerte pagina kunt u verder direct een prijs opvragen.

Graniet Tafelblad | Meer keuze met graniet

Door voor een graniet tafelblad te kiezen, limiteert u zichzelf zeker niet qua keuzemogelijkheden. Ook al is graniet een natuurlijk materiaal en worden er geen pigmentstoffen aan de steen toegevoegd, het aanbod van verschillend varianten is nog steeds behoorlijk ruim. We bieden dan ook voor iedere smaak en voorkeur wel een steen of meerdere stenen aan.

Met warme kleuren als Amarello Gold, Dakota Mahogany en Amber Brown kunt een knusse huiskamer nog gezelliger maken. Deze kleuren stralen huiselijkheid uit en zijn dan ook een mooie toevoeging op de rest van uw inrichting. Voor een tuintafel zijn kleuren als Rosa Dante of Rosa Porinho weer erg geschikt. Deze lichtgekleurde stenen bevatten verschillende kleuren, waaronder roze, waardoor ze in volledige harmonie in uw tuin passen.

Bovendien kunt u uw tafelblad van graniet ook van een afwerking en een speciale rand voorzien. Met een afwerking van het oppervlak kunt u de uitstraling, en daarmee ook het effect van het tafelbad op de algehele atmosfeer, van het blad op verschillende manieren naar uw smaak aanpassen.

Graniet Tafelblad | Uiterlijke pracht is niet alles

Graniet is bijzonder mooi materiaal en de grote verscheidenheid van graniet maakt het iedere keer weer een hele ervaring om een product van graniet te bewonderen. Maar uiterlijke schoonheid is niet alles. Het moet natuurlijk ook mooi blijven en met onze tafelbladen van graniet bent u van dit feit verzekerd.

Wij zorgen ervoor dat wij enkel tafelbladen leveren die 100% voldoen aan de strenge kwalitietsnormen die wij stellen aan onze producten. Om dit te bereiken, controleren we onze producten niet alleen na afloop, maar ook tijdens het bewerken van de bladen en voordat we aan de slag gaan. Op deze manier worden stenen die niet voldoen al snel uit het productie proces verwijderd waardoor we tijd en kosten besparen.

We maken enkel gebruik van graniet van topleveranciers. Dit houdt dat het tafelblad van graniet dat u ontvangt voldoet aan de verwachtingen. Het tafelblad zal geen krassen vertonen, nauwelijks slijten en bovendien goed bestand zijn tegen hitte. Dit zijn allen eigenschappen die gekoppeld worden aan graniet en deze komen dan ook bij ons uitstekend uit de verf.

Graniet Tafelblad | Een bijzonder hard materiaal

Graniet wordt gekenmerkt door haar hardheid en is dan ook een zeer stevig materiaal. Een tafelblad van graniet zal niet snel breken en is dan ook een zuur duurzaam materiaal. Niet voor niets bieden we 10 jaar garantie op al onze tafelbladen. We gaan er zelfs van uit dat u veel langer met een tafelblad van graniet zult doen.

De steen is zo hard geworden omdat het miljoenen jaren de tijd heeft gekregen om af te koelen. Graniet is namelijk ontstaan uit magma en is dus gevormd onder extreme temperaturen. Een andere oorzaak waarom graniet zo hard is, is het hoge gehalte aan kwarts. Dit mineraal behoort tot één van de hardste stoffen ter wereld en zorgt dus voor een zeer hard tafelblad.

Graniet Tafelblad | Geniet van de laagste prijzen

Lijkt een graniet tafelblad u ook wat? U hoeft zich nu niet langer meer te laten weerhouden door de prijzen. Deze zijn bij ons namelijk een stuk lager dan u van graniet en natuursteen gewend bent. We bieden de laagste prijzen van Nederland aan. We kunnen u deze mooie prijzen bieden, omdat we onze producten in onze eigen steenfabriek in Portugal produceren. We kunne hierdoor flinke kortingen aanbieden op onze artikelen.

Ga dan ook nu naar onze offerte pagina en vul het formulier in. U bent binnen enkele minuten al klaar met invullen en binnen twee dagen ontvangt u van ons dan een prijs.