Composiet Tafelblad

Composiet Tafelblad | Stevig van stuk – Licht van prijs

Onze composieten tafelbladen staan voor alles wat goed is aan de ontdekking en innovatie van composiet. Bij keramiektafelblad-kopen.nl hebben wij speciaal een plekje opengehouden voor composiet. En we hebben niet op ruimte bespaard want onze aanbod van composiet is ontzettend groot en zeer divers.

Zeer robuust, licht van gewicht en aantrekkelijk geprijsd. Dat zijn een aantal pluspunten die u van composiet bladen kunt verwachten. Al onze producten van composiet worden gerealiseerd in onze eigen fabriek welke in de haard van natuursteen, in Portugal, staat. We kunnen een blok composiet omtoveren tot een prachtig keukenblad, badkamerblad, vensterbank of tafelblad.

Composiet blijft voor velen het meest geprefereerde materiaal en ook al bieden wij ook producten van keramiek, graniet en Dekton aan, composiet blijft ook één van onze favorieten. Neem kijkje rond op onze pagina en doe meteen een offerte aanvraag.

Composiet Tafelblad | De legendarische duurzaamheid van composiet

De eerste keer dat men een composiet produceerde, was dit geheel bij toeval. Het was nog niet bekend dat het toevoegen van kunstvezels een zodanige impact had op de stevigheid van een materiaal. Het composiet dat gebruikt wordt voor onze tafelbladen bestaat uit kwarts en kunsthars en is daarom ongelooflijk sterk.

Kwarts heeft het voordeel dat het van nature al zeer stevig is. Het is een zeer hard mineraal dat in miljoen jaren geleden in het diepte van de aarde is ontstaan. De aanwezigheid van kunsthars vangt een aantal inherente zwakheden van kwarts op, zoals de lage buigbaarheid van het materiaal. Het resultaat is een steen die niet alleen krasvrij is, maar ook minder snel barst of scheurt en dat is precies wat u voor een tafelblad wilt.

Wat composiet eveneens een geschikt materiaal maakt, is het feit dat het waterdicht is. In de praktijk betekent dit dat niet alleen vloeistoffen moeite hebben met het doordringen van de steen, maar ook andere oorzaken van hardnekkige vlekken zoals oliën en vetten. Het schoonmaken van composiet neemt dus minder tijd in beslag en omdat composiet een toplaag bevat welke bacteriën weert, is het materiaal ook een zeer hygiënische keuze.

Composiet Tafelblad | Kwaliteit om trots op te zijn

Alle producten van composiet en andere materialen die wij via onze site verhandelen, zijn afkomstig uit onze eigen fabriek. We kunnen tafelbladen en andere bladen van composiet rechtstreeks leveren. Onze leveringstijd is hierdoor lager en bovendien zijn wij om deze reden spotgoedkoop.

Betekent dit echter dat de kwaliteit minder is? Absoluut niet, we zijn trots op onze producten, waaronder onze bladen van composiet. We maken enkel gebruik van composiet dat afkomstig is van handelaren met een ijzersterke reputatie. Dit vertaalt zich weer in betere kwaliteit tafelbladen omdat de kwaliteit van het basismateriaal al erg hoog ligt.

We voegen bovendien kwaliteit aan onze producten toe door op een uiterst efficiënte en nauwkeurige manier te werk te gaan. In de fabriek staan enkel de meest moderne machines die via computersoftware worden aangestuurd. Onze medewerkers kunnen aan de hand van 3D weergaven de maten exact doorgeven welke door een robot arm worden uitgezaagd, precies volgens het plaatje.

Composiet Tafelblad | Kies uit diverse uitvoeringen van composiet

Composiet is een materiaal dat in vele kleuren en uitvoeringen voorkomt. Het is dan ook soms moeilijk om composiet te herkennen. Met name de varianten die een patroon hebben dat overeenkomt met een andere materiaal zijn nauwelijks van het echt te onderscheiden. We hebben composiet stenen die op marmer, travertijn, basalt, hardsteen, versteend hout en andere materialen lijken.

Maar ook als u liever een effen kleur tafelblad heeft kunt u kiezen uit een groot spectrum aan kleuren. We hebben de klassieke kleuren zoals wit, zwart en diverse grijstinten. We hebben de rustieke aardse kleuren zoals bruin, crème en koper. We hebben echter ook bijzondere kleuren zoals appelgroen, fuchsia en kobaltblauw.

De kleur is niet het enige waar u bij ons keuzevrijheid in heeft. U kunt het blad ook voorzien van een speciale afwerking. Mogelijkheden zijn dan ook onder andere een gepolijst, gebrand, donker gezoet of een gevlamd composiet tafelblad. Iedere van deze afwerkingen heeft weer een eigen uiterlijk.

Composiet Tafelblad | De laagst mogelijke prijs vindt u hier

Bent u er zeker van dat u een tafelblad of ander product van composiet wilt laten installeren maar weet u nog niet waar? Stop met zoeken en vraag nu bij ons een offerte aan. Aangezien wij de goedkoopste aanbieder van Nederland zijn, zult u composiet nergens goedkoper aantreffen.

Kies dus voor één van de prachtige stenen uit onze composiet catalogus en vraag een offerte aan. Mocht u al rondgekeken hebben voor composiet en een aantal prijzen doorgekregen hebben, meldt deze dan aan ons zodat wij dit mee kunnen nemen in het aanbod dat wij aan u doen.